Over ons

Over ons

Al op vroege leeftijd ontwikkelde Stef van der Velden een interesse voor koken. Het maken van creatieve gerechten om deze vervolgens te laten proeven door pa en ma van der Velden bleek het startpunt van een culinaire carrière. Als leerling kok werd deze passie verwezenlijkt door de deskundige begeleiding van de chefs van onder andere Bistro De Leckernij, Restaurant Van Drunen, Noble٭ en De Heer Kocken٭, om deze kennis vervolgens eigen te maken doormiddel van een eigen zaak. Zodoende was Privé Diner geboren, een creatieve uitlaatklep in de vorm van luxe diners aan huis en een mogelijkheid tot het ontmoeten van nieuwe mensen binnen de horeca via freelance werkzaamheden.

Maar wat heb je aan vaardigheden als je het niet kunt delen, een uitgelezen kans ontwikkelde zich, een manier om nog meer met het vak bezig te zijn. Een bijzondere idee ontstond en kreeg de naam Tasteful. Een culinair instrument om gasten een volledige beleving te kunnen bieden, van kookclinic tot privé diner aan huis, van uitgebreid feest tot stoere barbecue cursus, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Koken met smaak, Kwaliteit vanaf de basis, goede producten, het kweken van eigen kruiden en groenten, vlees en vis uit eigen land gecombineerd met het beste van de moderne cuisines.

Inspireren met passie, het verfijnen van recepten, experimenteren met nieuwe smaken en technieken, maar vooral het delen van deze kennis. dat is waar Tasteful voor staat, gekleed in een stijlvolle en gezellige sfeer.

graag nodigt Stef van der Velden u en uw gezelschap uit voor een bijzonder gastronomische beleving bij Tasteful

Gastronomische
beleving

Bekijk onze expertise en laat je verassen.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
0